Elomi Lingerie & Badmode 2024

Mei 27, 2024

De zachte en felle kleuren in de collecties van Elomi Lingerie & Badmode zijn de match voor jou! In combinatie met de prachtige prints en gedetailleerd kant zijn deze echt een plaatje om naar te kijken. Benieuwd naar hoe deze eruitzien? Lees dan snel deze blog!

Spring colors

Elomi Lingerie is ontworpen voor de vrouw met de grote cupmaat. Als jij een grotere omvangmaat en cup D of groter hebt, dan is dit het merk voor jou! Door de diverse collecties zit er gegarandeerd een match voor jou tussen! De Lucie collectie heeft een prachtige blauwe bloemenprint die geleidelijk overloopt in mooi kant. De BH bevat side-support waardoor jij je nog meer ondersteunt voelt en de borsten mooi gecentreerd worden. Een fan van groen? Dan is de Mathilda collectie iets voor jou! De mesh stof is bewerkt met subtiele bolletjes, wat voor een speels effect zorgt. De combinatie met de zachtgroene kleur maakt dit een match made in heaven!

Verleidelijk in een zachte kleur? Dat is de Kendra collectie! Deze is met prachtig kant versierd wat voor een sensueel gevoel zorgt. Naast dat de combinatie van de zachtroze kleur en het mooie mesh prachtig is, kan je deze ook onder lichte kleding dragen. Ideaal! De Kintai collectie straalt een en al verleiding uit. De cups van deze BH zijn dubbel gevoerd en vastgemaakt aan de hand van een roségouden ringetje. Super sexy!

Bright colors

Een collectie die zomer uitstraalt? Dat is de Morgan collectie! Deze prachtige bloemenprint is uitgevoerd in de kleuren roze, rood en paars. De perfecte kleurencombinatie! Het kant aan de bovenkant zorgt voor het perfecte contrast tussen de bloemenprint en het kant. Met rood kan je nooit de fout in gaan! De Charley collectie is mooi versierd met een gedetailleerd bloemenkant in combinatie met een ruitvormige mesh stof. Een unieke combinatie die je bijna niet ziet! Combineer deze met een bijpassende slip en je bent summer ready! De Cate collectie is een en al paars! Op de stof zit een mooi borduurwerkpatroon verwerkt, wat voor een speels effect zorgt. Een absolute must have voor de zomer!

Swim in style

Ben jij al klaar om het zwembad in te duiken? Met de collecties van Elomi Badmode ben jij ready! Mix & match jouw eigen bikini, zodat jij je op je best voelt. De Kata Beach collectie is tijdloos. De combinatie van zwart-wit en de bladerenprint zorgt ervoor dat je er nooit op uitgekeken raakt. De perfecte mix tussen elegantie en dat speelse gevoel. Met een roze bikini sla jij nooit de plank mis. De Bazaruto collectie is omhuld met een mooie gehaakte stof die prachtig staat op de felle roze kleur. Een absolute aanwinst voor jouw eigen badmodecollectie.

De Cabana Nights collectie is alles wat je wilt. Bloemen, een prachtige print en felle kleuren is wat deze collectie omschrijft. De verschillende prints en kleuren door elkaar heen, zorgen voor een speels effect. Hierdoor raak je er ook nooit op uitgekeken! Met de Sunshine Cove collectie waan jij je in paradijs. De print laat je denken aan de tropen door de gedetailleerde bloemenprint. De pastelkleuren zorgen voor een zachte look!

Met deze mooie collecties zit er vast en zeker iets tussen wat jouw match is! Heb jij al een favoriet? Neem snel een kijkje op onze website of kom langs in een van onze winkels!